Even voorstellen

Mijn naam is Irma Palfenier en ik ben onder meer gediplomeerd sportmasseur. Naast deze opleiding heb ik in de loop der jaren veel extra cursussen gevolgd waardoor mijn kennis inmiddels flink is gegroeid, mede door mijn lange praktijkervaring, opgedaan bij de selecties van voetbalclubs en hockeyvereniging waar mijn werkzaamheden bestonden uit medische begeleiding/ behandeling, revalidatie en hersteltherapie.

Naast dit alles behandel ik in de praktijk een grote verscheidenheid aan klachten. Ook melden zich mensen met zware beroepen, zoals koks, serveersters en bouwvakkers, die zich preventief laten masseren.

Naast alle massage cursussen en specialisaties ben ik ook naar andere vormen gaan kijken die mij konden helpen om een nog betere behandeling te geven.
Mijn interesse ging naar de alternatieve geneeswijze. Acupunctuur en dry needling zijn technieken die je goed kunt gebruiken.

Door bijscholing en cursussen leerde ik steeds meer vaardigheden. Deze kennis geeft mij de mogelijkheid om weer nieuwe behandelmethodes toe te passen. Tevens leerde ik om technieken te combineren voor een groter en beter effect. De doelstelling is voor mij dan ook : zorg en aandacht op maat voor iedere client.

Be Fit Irma Palfenier

Afspraak maken? Bel 06 2023 6681